Parametre a popis produktu

Recenzie nám o ✅ FISKARS 136012/1000663 prezradili, čo sa zákazníkom páči, aké má výhody a nevýhody. Cena ✅ 7.99 € je v porovnaní s vysokou kvalitou produktu nízka. Skúsenosti, diskusiu a hodnotenia nájdete aj priamo pod produktom. Nástroje s výmennými násadami Fiskars QuikFit ™. Predstavuje sortiment záhradného náradia s vymeniteľnými hlavicami a rukoväťami, určený pre rozličné záhradnícke úkony. Fiskars QuikFit ™ ponúka bezpečné a inteligentné riešenia najmä tam, kde potrebujete väčší dosah. Umožňuje efektívne čistenie trávnika a dvora a ponúka chytré riešenie pre kultivačné práce. Unikátny automatický dvojitý zamykací systém Fiskars QuikFit sa stal víťazom ocenenia Red Dot Award: Product Design 2010. Nástroje, ktoré vám padnú do ruky. Ak by ste na záhrade radi zastali viac práce, ale používali pri tom menej náradia, náš systém QuikFit s výmennými hlavami je pre vás ideálnou voľbou. Ponúka čističe odkvapov, kultivátory, hrable na sneh, kefy a ďalšie špeciálne nástroje, s ktorými zvládnete kompletnú údržbu záhrady. Vďaka univerzálnemu adaptéru navyše jednotlivé súčasti môžete kombinovať s nástrojmi z iných systémov s výmennými hlavami. Stačí zacvaknúť a máte náradie, ktoré práve potrebujete.Nový systém výmenného náradia Fiskars s patentovaným mechanizmom (patent FI 20095955), ktorý umožňuje jednoduché upevnenie výmenných nástavcov (hrablí, kultivátorov, motyčiek, zarovnávač, ...). Pomocou integrovanej objímky je možné jednoducho jedným ťahom uvoľniť a sňať. Nasuňte nový nástavec na mechanizmus konca násady a akonáhle budete počuť cvaknutie, je spojenie pevné a môžete začať pracovať. QuikFit krátka násada z tvrdeného hliníka je potiahnutá príjemným mäkkým plastom. Špeciálne navrhnutá pre pripojenie drobného náradia. Závesný otvor k ľahkému skladovaniu. Perfektný pre mnoho činností na záhrade. Univerzálny adaptér umožňuje pripojenie nástavcov od iných výrobcov.  

Viac informácií a fotografií k produktu

Ďalšie podrobnosti k produktu:

E-shop predáva tento tovar FISKARS 136012/1000663 za výhodnú cenu 7.99 €. Vyberte si, kde ho kúpite.

Dodávateľ tovaru je obľúbený obchod , recenzie a skúsenosti obchodu na heureka hovoria, že tovar a dodanie bude v poriadku.

Doprava: Tovar Vám vačšinou doručí Slovenská pošta alebo DHL (niekedy i PPL alebo GEIS).

Zistiť dostupnosť

 

Cena ✅ ️7,99€
Dostupnosť ➡️ skladom
Hodnotenie
(81.4%)
Kde kúpiť 🛒 Obchod

Recenzie a skúsenosti

Chcete vedieť, čo si o FISKARS 136012/1000663 myslia ostatní, aké majú s produktom skúsenosti a aké sú na tento produkt ✅ recenzie? Chcete vedieť, či je cena 7,99€ tá najnižšia alebo môžete produkt zohnať inde lacnejšie? Overte si to na porovnávači cien » Heureka FISKARS 136012/1000663

Komentáre

Pridané: pred mesiacom
Juraj

Na Heureke som hľadal kvalitné Záhradné náradie. FISKARS 136012/1000663 mal výborné hodnotenia a tak som si ho vybral. Zatial som veľmi spokojný.

Hodnotenie 4*

Pridané: pred mesiacom
Oldrich

Výber tovaru z kategorie Záhradné náradie bol pre mä doslova španielskou dedinou. A tak som dal na hodnotenia ostatných a vybral som si FISKARS 136012/1000663. Výber sa mi odvedčil, som nadmieru spokojný. Spokojný som aj s fungovaním eshopu 4home.sk - výborná komunikácia, rýchle vybavenie objednávky.

Hodnotenie 5*

Pridané: pred mesiacom
Stanislava

Obchod 4home.sk ma príjemne prekvapil – splnil všetky moje očakávania.

Hodnotenie 4*

Pridané: pred mesiacom
Tichomír

S nákupom v obchode 4home.sk som bola naozaj mimoriadne spokojná. Informovali ma o celom procese vybavovania mojej objednávky a tovar som mala doma do 2 dní. Odporúčam nakupovať práve tu.

Hodnotenie 4*

Pridané: pred mesiacom
Lesana, Lesia

Zatiaľ je všetko v poriadku.

Hodnotenie 4*

Pridané: pred mesiacom
Olympia

FISKARS 136012/1000663 som si starostlivo vybrala na základe recenzií na internete. A urobila som veľmi dobre. Obchod 4home.sk môžem tak isto odporučiť – nenašla som žiadne negatíva.

Hodnotenie 5*

Pozrieť viac recenzií

Pridať komentár

Viacúčelové dvoj-dielne skladacie pravítko

Viacúčelové dvoj-dielne skladacie pravítko

Praktické viacúčelové skladacie pravítko je skvelý nástroj na vytváranie zložitých tvarov, uhlov...

Plaston Lopatka plastová stredná, zelená

Plaston Lopatka plastová stredná, zelená

Klasická lopatka je skvelý pomocník pri práci v záhrade a presádzaní kvetov. Lopatka vhodná na...

Sekera Fiberglass, M.A.T

Sekera Fiberglass, M.A.T

Sekera FIBERGLASS. Násada má protišmykovú úpravu rúčky s rozšírením na konci proti vykĺznutiu....

Opravná sada na preliačené karosérie so sťahovákom, sada 48 ks

Opravná sada na preliačené karosérie so sťahovákom, sada 48 ks

Efektívna sada na preliačené karosérie GEKO so sťahovákom vám umožní ľahko a rýchlo opraviť...

FISKARS 1000664

FISKARS 1000664

Nástroje s výmennými násadami Fiskars QuikFit ™. Predstavuje sortiment záhradného náradia s...

Postrekovač motorový chrbtový, 14 l

Postrekovač motorový chrbtový, 14 l

Osvedčený chrbtový benzínový postrekovač s nádržou HEIDMANN s objemom 14 l je všestranný,...

Cena, akcia, zľavový kód

Zaujíma Vás, ako sa vyvíjala cena tohto produktu? Pozrite sa do nášho grafu a zistite kedy bol produkt najlacnejší a či ho dokážete kúpiť v zľave. » Zistiť cenu k dnešnému dátumu 20.04.2024

Hodnotenie:
(81.4%)